Imatge SANBEL NETEGES

SANBEL NETEGES

Som una empresa de neteja jove, dinàmica, present en el mercat des de l'any 2012.

Imatge EMPRESES

EMPRESES

Oferim una àmplia gamma de serveis a empreses i a comunitats de propietaris.

Imatge Imatge Neteja vidres

Sanbel Neteges, professionals del sector de la neteja integral

Oferim serveis de neteja i manteniment de tot tipus d'edificis, locals comercials i industrials (final d'obra, neteja de vidres, façanes i rètols, tractament de sòls -abrillantats, poliments i diamants-) i treballs especials com el manteniment de piscines, neteja de moquetes, control de plagues (desinsectació, desratització, desinfecció i desodorització). Tenim un servei especial per la neteja en altura.

Estem especialitzats en empreses vinculades a sectors tant diversos com l'industrial, línies de producció, magatzems de mercaderies, centres esportius i lúdics, biblioteques, col·legis, hotels, apartaments turístics, hospitals, residències, oficines de qualsevol tipus, centres comercials i qualsevol espai on la presència i el trànsit de persones sigui important. També oferim serveis a comunitats de veïns i pàrquings.

Imatge Manteniment

Manteniment

Ens encarreguem de donar servei a tots els clients que necessitin mantenir la seva empresa, comunitat, oficina, centre comercial o esportiu, hotel, etc., en perfectes condicions de neteja, realitzant els treballs en un temps reduït i amb un resultat òptim.

Imatge Desinfecció i esterilització d'espais

Desinfecció i esterilització d'espais

Des del primer moment, seguim el protocol de neteja davant la SARS COV-2 per a zones específiques, adoptant mesures preventives i realitzant recomanacions per a evitar la propagació del coronavirus, segons estableixen les autoritats sanitàries.

Imatge Neteja final d'obra

Neteja final d'obra

Professionals altament capacitats i dedicats a brindar resultats impecables. Amb un equip meticulós i eficient, assegurem que el teu espai estigui llest pel seu ús després de la finalització de la construcció.

Imatge Vidres, façanes i rètols

Vidres, façanes i rètols

El manteniment periòdic dels vidres, les façanes i les retolacions requereix la intervenció d'especialistes. Els diferents tipus de brutícies necessiten l'aplicació de productes i coneixements tècnics perquè la neteja sigui eficaç i segura per als materials a tractar.

Imatge Tractament de sòls

Tractament de sòls

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis de tractament de terres i disposem d'un equip altament professional i eficaç

Imatge Serveis especials

Serveis especials

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis i treballs especials com el manteniment de piscines, neteja de moqetes, control de plagues, eliminació de grafitis, etc.

BORSA DE TREBALL

Vols treballar amb nosaltres?

Forma part de l'equip!

SERVEIS

Estàs interessat en algun servei?

Contacta amb nosaltres.

Imatge Imatge sobre Notícies
  • CLIENTS

    Confien en nosaltres

Imatge Logo Jamaica
Imatge Logo Gobierno
Imatge Logo Rodilla
Imatge Logo Segro
Imatge Logo Pizza Hut
Imatge Logo Telepizza
Imatge Logo Grupo Embalex
Imatge Logo García
Imatge Logo Kolbegas
Imatge La innovación y la sostenibilidad (...)

La innovació i la sostenibilitat són presents en qualsevol servei que realitzem, aportant valor per als nostres clients i el nostre equip, i aconseguint una vida més sana, segura, agradable i respectuosa amb l'entorn.

Imatge Cuidem la nostra responsabilidad social corporativa (...)

Cuidem la nostra responsabilitat social corporativa, amb tots els nostres serveis degudament certificats, amb total transparència en la nostra gestió i amb un compromís ferm amb la societat de respecte i conservació del medi ambient, i contribuir al benestar de les persones amb el mínim impacte ambiental possible.