Sanbel Neteges

Experiència des de l'any 2005

Professionals del sector de la neteja

Som una empresa de neteja jove i dinàmica, present al mercat des de l’any 2012, integrada per un grup de professionals provinent del sector des de l’any 2005.

A Sanbel Neteges donem solucions ràpides, fàcils i econòmiques a tot tipus de serveis de neteja, basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats, la qualitat de les prestacions i la implicació en el sistema de gestió global de l’empresa. Garantim que les instal·lacions dels nostres clients estiguin en el grau òptim d’higiene.

Oferim serveis de neteja i manteniment de tot tipus d’edificis, locals comercials i industrials (final d’obra, neteja de cristalls, façanes i rètols, tractaments de sòls -abrillantats, poliments i diamantats-) i treballs especials com el manteniment de piscines, neteja de moquetes, control de plagues (desinsectització, desratització, desinfecció i desodorització). Tenim un servei especial per la neteja en altura.

Estem especialitzats en empreses vinculades a sectors tan diversos com l’industrial, línies de producció, magatzems de mercaderies, centres esportius i lúdics, biblioteques, col·legis, hotels, apartaments turístics, hospitals, residències, oficines de qualsevol tipus, centres comercials i qualsevol espai on la presència i el trànsit de persones sigui important. També oferim serveis a comunitats de veïns i pàrquings.

El gran equip de professionals ens diferencia. Amb una atenció personalitzada i un servei a mida, fan que els nostres clients puguin estalviar temps en les seves gestions, millorant el servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius, superant-nos dia a dia en la millora dels nostres processos i fent partícips d’innovacions del sector a totes les empreses que ens dipositen la seva confiança.

Cuidem la nostra responsabilitat social corporativa, amb tots els nostres serveis degudament certificats, amb total transparència en la nostra gestió i amb un compromís ferm amb la societat de respecte i conservació del medi ambient, contribuint al benestar de les persones amb el mínim impacte ambiental possible. La innovació i la sostenibilitat estan presents en qualsevol servei que realitzem, aportant valor per als nostres clients, al nostre equip i aconseguint una vida més sana, segura, agradable i respectuosa amb l’entorn.

El nostre àmbit d’actuació és Barcelona i tota la seva província, estant molt presents en comarques com el Baix Llobregat, el Barceloní Nord, el Maresme i el Vallés Occidental i Oriental, així com en poblacions com L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Badalona, Santa Coloma de Cervelló, Terrassa, Sabadell, entre unes altres.

Si està necessitant d’una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari o truqui’ns al telèfon 931935541 per atendre-li personalment.