Els nostres clients

Serveis de neteja a empreses i a comunitats i pàrquings

Empreses

Neteja industrial, en comerços i oficines

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis de neteja per a empreses i disposem d’un equip altament professional i eficaç.

Oferim una àmplia gamma de serveis a empreses vinculades dins d’àmbits i funcionalitats tan diverses com l’industrial, les línies de producció, magatzems de mercaderies, concessionaris de cotxes, centres esportius i lúdics, biblioteques, col·legis, hotels, apartaments turístics, hospitals, residències, oficines de qualsevol tipus, centres comercials i qualsevol espai on la presència i el trànsit de persones sigui important.

Donem solucions ràpides, fàcils i econòmiques, basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats, la qualitat de les prestacions i la implicació en el sistema de gestió global de l’empresa. Garantim que les instal·lacions de les empreses dels nostres clients estiguin sempre en estat òptim d’higiene. Ens adaptem a qualsevol horari perquè els nostres serveis no interfereixin en l’activitat diària de les empreses.

Facilitem a tots els nostres clients una planificació i actuació personalitzada dels treballs a realitzar pel nostre equip de professionals perquè a tot moment puguem estar atents a qualsevol circumstància que possibiliti una millora en el servei que oferim, estant en permanent contacte amb les persones responsables de la supervisió de la neteja de cadascuna de les empreses del nostre client. El contacte diari possibilita un servei d’alta qualitat, conservant un alt nivell de netedat necessari per a l’activitat de qualsevol empresa.

Utilitzem productes de neteja altament contrastats i respectuosos amb el medi ambient, garantint una total protecció de desinfecció i un bo estat de benestar, augmentant la sensació de confort de les instal·lacions dels nostres clients.

El gran equip de professionals ens diferencia. Amb una atenció personalitzada i un servei a mida, fa que els nostres clients puguin estalviar temps en les seves gestions, donant una major qualitat al nostre servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius. Millorem dia a dia els nostres processos i fem partícips de la gestió a totes les empreses que ens han dipositat la seva confiança.

Si està necessitant d'una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari de contacte o truqui'ns per telèfon al 931935541 on li atendrem personalment.


Comunitats i pàrquings

Neteges a façanes, comunitats de veïns i pàrquings

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis de neteja per a comunitats i pàrquings, disposant d’un equip altament professional i eficaç.

Oferim una àmplia gamma de serveis, per a tot tipus de comunitats de propietaris i pàrquings.

Ens encarreguem de passar la mopa,  aspirar i fregar amb meticulositat paviments de tot tipus: ceràmica, terratzo, marbre, metall, fusta, cristall, moqueta, entre altres. Li donem una atenció especial a la recepció de l’edifici, les bústies, les papereres i al mobiliari de la comunitat perquè la neteja sigui extrema i la netedat a tot moment estigui present. També requereixen cura els cristalls, els botons dels ascensors, intèrfons, les manetes de les portes i passamans…perquè és aquí on es visualitza ràpidament l’eficàcia de la neteja. Si hagués traster i la cambra de comptadors es realitza freqüentment perquè no acumuli pols i estigui sempre en un estat òptim.

En pàrquings (públics i privats) realitzem una planificació de tasques de manera que qualsevol aspecte de la neteja del mateix tingui una periodicitat d’acord amb les necessitats.

Donem solucions ràpides, fàcils i econòmiques, basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats, la qualitat de les prestacions i la implicació en el sistema de gestió global de la comunitat i el pàrquing. Garantim que les instal·lacions de les comunitats de propietaris dels nostres clients estiguin sempre en estat òptim d’higiene. Ens adaptem a qualsevol horari perquè els nostres serveis no interfereixin en l’ús de l’edifici.

Facilitem a tots els nostres clients una planificació i actuació personalitzada dels treballs a realitzar pel nostre equip de professionals perquè en tot moment puguem estar atents a qualsevol circumstància que possibiliti una millora en el servei que oferim, estant en permanent contacte amb les persones responsables de la supervisió de la neteja de cadascuna de les instal·lacions del nostre client. El contacte diari possibilita un servei d’alta qualitat, conservant un alt nivell de netedat necessari per a l’activitat de qualsevol comunitat i pàrquing.

Utilitzem productes de neteja altament contrastats que perllonguen la lluentor en totes les superfícies i som respectuosos amb el medi ambient, garantint una total protecció de desinfecció i un bo estat de benestar, augmentant la sensació de confort de les instal·lacions dels nostres clients.

El gran equip de professionals ens diferencia. Amb una atenció personalitzada i un servei a mida fa que els nostres clients puguin estalviar temps en les seves gestions, donant una major qualitat al nostre servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius.

Millorem dia a dia els nostres processos i fem partícips de la gestió a totes les nostres comunitats de propietaris i de pàrquings que ens han dipositat la seva confiança.

Si està necessitant d'una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari de contacte o truqui'ns per telèfon al 931935541 on li atendrem personalment.