Tractament de sòls

El terra del seu negoci com el primer dia

El sòl del seu negoci com el primer dia

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis de tractament de sòls i disposem d’un equip altament professional i eficaç.

Tenim com a clients a empreses vinculades a qualsevol sector i activitat així com a comunitats de propietaris i de pàrquings. Ens encarreguem de donar servei a tots els nostres clients que necessitin disposar d’un sòl en perfectes condicions de neteja, realitzant els treballs en un temps reduït i amb un resultat òptim. Abrillantem, polim i diamantem el paviment qualsevol tipus de superfície: granit, pissarra, pedra, terratzo, mosaic, PVC, formigó i ciment, etc., per deixar el sòl com a nou.

El tractament del sòl requereix de la intervenció d’especialistes. Els diferents tipus de brutícies necessiten de l’aplicació de productes i coneixements tècnics perquè la neteja resulti eficaç i segura per als materials a tractar. La utilització d’equips amb tecnologia punta permet augmentar la qualitat del resultat i incrementa la rapidesa dels resultats, reduint-se el temps de neteja i per tant, el cost econòmic. Tots els productes que manipulem són respectuosos amb el medi ambient i realitzem intervencions d’urgència quan és necessari que el servei es lliuri en perfecte estat en un període de temps breu.

Regularment realitzem les tasques de manteniment, oferim la neteja de vidres, façanes i rètols i serveis especials com el control de plagues, manteniment de piscines, neteja de moquetes entre uns altres.

Donem solucions ràpides, fàcils i econòmiques, basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats i la qualitat en els treballs lliurats.

El gran equip de professionals ens diferencia. Amb una atenció personalitzada i un servei a mida, fa que els nostres clients puguin estalviar temps en la neteja del seu sòl, donant una major qualitat al nostre servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius. Millorem dia a dia els nostres processos i fem partícips a tots els nostres clients que ens han dipositat la seva confiança.

Si està necessitant d'una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari de contacte o truqui'ns per telèfon al 931935541 on li atendrem personalment.