Manteniment

Disposem d'un equip altament eficaç

Servei de neteja i manteniments per a empreses

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis de manteniment de neteja i disposem d’un equip altament professional i eficaç.

Tenim com a clients a empreses vinculades a qualsevol sector i activitat així com a comunitats de propietaris i de pàrquings. Ens encarreguem de donar servei a tots els nostres clients que necessitin mantenir la seva empresa, comunitat, oficina, centre comercial o esportiu, hotel, etc., en perfectes condicions de neteja, realitzant els treballs en un temps reduït i amb un resultat òptim.

El manteniment periòdic de qualsevol instal·lació requereix de la intervenció d’especialistes. Els diferents tipus de brutícies necessiten de l’aplicació de productes i coneixements tècnics perquè la neteja resulti eficaç i segura per als materials a tractar. La utilització d’equips amb tecnologia punta permet augmentar la qualitat del resultat i incrementa la rapidesa dels resultats, reduint-se el temps de neteja i per tant, el cost econòmic. Tots els productes que manipulem són respectuosos amb el medi ambient i realitzem intervencions d’urgència quan és necessari que el servei es lliuri en perfecte estat en un període de temps breu. El nostre manteniment també inclou quan hem de realitzar treballs en altura.

Regularment realitzem les tasques de neteja de vidres, façanes i rètols, oferim el tractament de sòls i serveis especials com el control de plagues, manteniment de piscines, neteja de moquetes entre uns altres.

Donem solucions ràpides, fàcils i econòmiques, basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats i la qualitat en els treballs lliurats.

El gran equip de professionals ens diferencia. Amb una atenció personalitzada i un servei a mida, fa que els nostres clients puguin estalviar temps en la neteja de les seves estades, donant una major qualitat al nostre servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius. Millorem dia a dia els nostres processos i fem partícips a tots els nostres clients que ens han dipositat la seva confiança.

Si està necessitant d'una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari de contacte o truqui'ns per telèfon al 931935541 on li atendrem personalment.