Final d'obra

Posem a punt el seu negoci just quan més ho necessita

Servei de neteja per a final d'obra

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis de neteja per a final d’obra i disposem d’un equip altament professional i eficaç.

Tenim com a clients a empreses vinculades a qualsevol sector i activitat així com a comunitats de veïns i de pàrquings. Ens encarreguem de donar servei a totes les empreses que necessitin lliurar una obra finalitzada en perfectes condicions de neteja, realitzant els treballs en un temps reduït i amb un resultat òptim.

La neteja de final d’obra requereix de la intervenció d’especialistes. Els diferents tipus de brutícies necessiten de l’aplicació de productes i coneixements tècnics perquè la neteja resulti eficaç i segura per als materials a tractar. La utilització d’equips amb tecnologia punta permet augmentar la qualitat del resultat i augmenta la rapidesa dels resultats, reduint-se el temps de neteja i per tant, el cost econòmic. Tots els productes que manipulem són respectuosos amb el medi ambient i realitzem intervencions d’urgència quan és necessari que l’obra es lliuri en perfecte estat en un període de temps breu.

Donem solucions ràpides, fàcils i econòmiques, basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats i la qualitat en els treballs lliurats.

El gran equip de professionals ens diferencia. Amb una atenció personalitzada i un servei a mida, fa que els nostres clients puguin estalviar temps en el lliurament de les obres finalitzades, donant una major qualitat al nostre servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius. Millorem dia a dia els nostres processos i fem partícips a totes les empreses que ens han dipositat la seva confiança.

Si està necessitant d'una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari de contacte o truqui'ns per telèfon al 931935541 on li atendrem personalment.