Serveis especials

Cobrim totes les seves necessitats

Serveis de treballs especials com el manteniment de piscines, neteja de moquetes, control de plagues.

A Sanbel Neteges estem especialitzats en serveis especials i disposem d’un equip altament professional i eficaç.

Tenim com a clients a empreses vinculades a qualsevol sector i activitat així com a comunitats de propietaris i de pàrquings. Ens encarreguem de donar servei a tots els nostres clients que necessitin disposar d’un servei especial, realitzant els treballs en un temps reduït i amb un resultat òptim. Mantenim jardins i piscines, netegem moquetes i tapisseries, recuperem i netegem l’alumini i oferim el control de plagues (desinsectació, desratització i desodorització), per deixar les instal·lacions dels nostres clients en perfectes condicions.

Aquests serveis especials requereixen de la intervenció d’especialistes. Els diferents tipus de brutícies necessiten de l’aplicació de productes i coneixements tècnics perquè la neteja resulti eficaç i segura per als materials a tractar. La utilització d’equips amb tecnologia punta permet augmentar la qualitat del resultat i incrementa la rapidesa dels resultats, reduint-se el temps de neteja i per tant, el cost econòmic. Tots els productes que manipulem són respectuosos amb el medi ambient i realitzem intervencions d’urgència quan és necessari que el servei es lliuri en perfecte estat en un període de temps breu.

Regularment realitzem les tasques de manteniment, oferim la neteja de vidres, façanes i rètols  i tractament de sòls com abrillantat, poliment i diamantat.

Donem solucions ràpides, fàcils i econòmiques, basades en la confiança mútua, la responsabilitat dels nostres empleats i la qualitat en els treballs lliurats.

El gran equip de professionals ens diferencia. Amb una atenció personalitzada i un servei a mida, fa que els nostres clients puguin estalviar temps en la neteja del seu jardí i piscina, la seva moqueta o tapisseria i el control de plagues, donant una major qualitat al nostre servei i optimitzant els seus recursos a uns preus altament competitius. Millorem dia a dia els nostres processos i fem partícips a tots els nostres clients que ens han dipositat la seva confiança.

Si està necessitant d'una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari de contacte o truqui'ns al telèfon al 931935541 i us atendrem personalment.