Sanbel Neteges cuida la teva economia

19/07/2018

Per a les empreses és molt important la imatge que projecta cap als seus clients i la comoditat que proporciona als seus empleats. Per això, la neteja és un aspecte a cuidar a diari, tant per la seguretat que ofereix de cara a l’exterior com per a la...

Per a les empreses és molt important la imatge que projecta cap als seus clients i la comoditat que proporciona als seus empleats. Per aquest motiu, la neteja de la mateixa és un aspecte a cuidar diàriament, tant per la seguretat que ofereix de cara a l’exterior com per a la salut i benestar dels nostres treballadors.

Passem la majoria del temps treballant, i és fonamental que a la nostra empresa tinguem un servei de neteja contractat. Com ben hem esmentat amb anterioritat, no solament per la imatge exterior, sinó per la salut per als treballadors. Les persones i les maquinàries d’oficina generen pols pel seu simple ús, i el trànsit del carrer a l’interior de l’empresa genera pols i brutícia que han de cuidar-se d’una forma recurrent si volem una òptima conservació.

Neteja i cuida la teva economia

Com contractar el millor servei de neteja a un preu ajustat?

Quan plantegem la necessitat de contractar un servei de neteja diari, setmanal o un parell de vegades per setmana, immediatament ens tirem les mans al cap pensant en els diners que hem d’invertir. La veritat és que en tractar-se d’un servei recurrent i de manteniment, el plantejament és totalment diferent. Dit d’una altra manera, podem contractar aquest servei a un preu molt ajustat!

Perquè això sigui possible, serà vital la conscienciació i col·laboració de tots els treballadors de l’empresa. Facilitem el treball al servei de neteja, d’aquesta manera, necessitaran menys temps per deixar-ho tot ben net i recollit.

D’altra banda, un dels aspectes fonamentals per economitzar en la nostra empresa és contractar a especialistes del sector. D’aquesta manera, l’empresa realitzarà un estudi exhaustiu i ens proporcionés un servei òptim a un preu ajustat.

Què valora/estudia una empresa de neteja a l'hora d'oferir un servei?

  • Valora les necessitats d’higiene de l’empresa per determinar els productes més adequats.
  • Escull els professionals de l’empresa de neteja que més s’ajustin a les necessitats de l’empresa.
  • Realitza un pressupost tancat sobre la base de les necessitats de l’empresa.

Quins beneficis té per a una empresa contractar a professionals de neteja?

  • Derivar la responsabilitat. Ja no et preocuparàs de contractar a personal de neteja, material, etc. L’empresa de neteja t’ho facilitarà tot. D’aquesta manera tindràs més temps per gestionar altres qüestions de l’empresa.
  • Millorarà el clima laboral i amb això la productivitat.
  • Evitaràs sorpreses d’imprevists i costos.

A Sanbel Neteges comptem amb l’experiència des de l’any 2005. Prestem els nostres serveis d’una forma dinàmica i econòmica. Si està necessitant d’una empresa de neteja que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Contacti amb nosaltres emplenant el formulari o truqui’ns al telèfon 931 93 55 41 per atendre-li personalment.