Manteniment de les comunitats de veïns

03/10/2017

Un dels treballs que ens requereixen amb més freqüència és la realització del manteniment de la neteja en les comunitats de veïns.

A Sanbel Neteges, tenim clients propietaris d’habitatges que tenen molt present que mantenir la neteja a les zones comunes és important.

Quan nosaltres intervenim, ho realitzem tenint en compte un protocol de qualitat que hem establert on es té en compte els següents aspectes entre uns altres:

  • Les zones de molt trànsit de persones com el vestíbul, ascensor o algun tram d’escala solen ser els més utilitzats, per això és important que la neteja sigui més freqüent.
  • Tenir uns cristalls i miralls nets a la comunitat és bàsic per tenir un bon aspecte i presència.
  • Els replans, les escales i la barana deuen netejar-se un mínim d’una o dues vegades per setmana per prevenir acumulació de brutícia.
  • Els llocs alts, punts de llum i el terrat és recomanable realitzar la seva neteja una vegada al mes.
  • En relació a l’abrillantat del sòl, depenent que material sigui, s’haurà de conservar sempre amb lluentor perquè tingui un bon aspecte i una sensació a net.
Manteniment ascensors comunitat de veïns

Tots aquests aspectes i uns altres són analitzats regularment pel nostre servei de supervisió, estant a tot moment en contacte amb el client per satisfer qualsevol nova necessitat o suggeriment en aquest o en qualsevol dels serveis que realitzem.

Si està buscant una empresa que li ofereixi un servei integral, Sanbel Neteges és la solució. Pot posar-se en contacte emplenant el present qüestionari o trucar-nos al telèfon 931935541 on li atendrem personalment.