I després d'una obra...

25/04/2017

Quan obres un nou negoci o realitzes una reforma de gran envergadura del que ja existeix, requereix un esforç previ per planificar els treballs a contractar (lampisteria, pintura, etc.) i comparar les diferents qualitats i propostes econòmiques.

Neteja després d'una obra

Una vegada marxen els professionals que han donat vida al nou espai, estàs il·lusionat però al mateix temps cansat només de veure en quin estat està el teu local, tenda, oficina, negoci i que encara no es pot iniciar l’activitat, encara que les persones que hagin treballat l’hagin deixat conformi l’acordat.

El teu negoci no està net per obrir les portes. Has de començar a funcionar i necessites deixar les instal·lacions en òptimes condicions d’higiene i neteja.

Aquí és on Sanbel Neteges et pot aportar la solució i fer passar de la preocupació inicial fins a la tranquil·litat absoluta.

Utilitzarem els productes especials per a cada taca i superfície. L’acumulació de pols i les restes de ciment, pintura o silicona requereixen tractaments especials molt més potents que els utilitzats per al manteniment i que al mateix temps siguin respectuosos amb les superfícies a tractar i amb el medi ambient.

Un altre tema molt important i imprescindible serà l’ús de maquinària professional (aspiradors industrials, abrillantadors, hidrolimpiadores, etc.) adequades per facilitar que la neteja sigui profunda i eficaç. Així aconseguirem uns bons acabats, estalviant temps i esforç.

A Sanbel Neteges et podem oferir el servei final d’obra  perquè la neteja del teu negoci, local, oficina, etc., no sigui un problema, sinó una solució ràpida, eficaç i duradora. La intervenció dels nostres professionals dirigits sempre per un supervisor, garanteix el resultat.