El nostre granet de sorra

12/05/2020

Estem vivint moments difícils per la situació sanitària i també per la crisi econòmica que assola empreses i treballadors.

Desinfecció local

Estem vivint moments difícils per la situació sanitària i també per la crisi econòmica que assola empreses i treballadors.

És difícil de gestionar la pandèmia i les seves conseqüències, però els empresaris l’únic que podem fer és seguir en la mesura que sigui possible, amb la nostra activitat. Encarar el futur amb optimisme, dedicant encara si cap, més esforç, més dedicació, més entusiasme davant un panorama incert però que és l’única manera de seguir cap endavant per a aconseguir els nostres reptes.

Sanbel Neteges, des del primer dia, vam fer una anàlisi de la situació i vam veure una nova manera de superar-nos, d’incorporar un nou servei que fins ara no hi havia necessitat de cobrir-lo, però que arran de la pandèmia s’ha convertit en bàsic i imprescindible per a la societat. Parlem del servei de desinfecció i esterilització.

Ara com ara ja hem realitzat bastants serveis per a eliminar el Coronavirus i qualsevol infecció possible en les empreses (comerços, indústries, centres esportius, etc.) dels nostres clients. Els hem donat seguretat per a seguir amb l’activitat i protecció a les persones i clients que passen per les seves instal·lacions.

Una part de les desinfeccions que hem realitzat han estat possibles per l’aportació desinteressada d’empreses que han sufragat el cost econòmic del servei, permetent que centres d’atenció de persones majors s’hagin beneficiat.

Volem agrair ara a l’empresa Segro per fer possible que organitzacions necessitades hagin pogut accelerar el procés de desinfecció i així reprendre l’activitat que en molts casos és totalment necessària.

Pot trobar més informació en la nostra web, servei desinfecció i esterilització així com veure imatges d’alguns dels treballs realitzats.

Si necessita desinfectar els seus espais, pot posar-se en contacte amb nosaltres emplenant el qüestionari o trucar-nos al telèfon 931935541 on li atendrem personalment.